Hoppa till huvudinnehållet

Hagfors med 15 raka förluster möter IBK Göteborg

Publicerad:

Hagfors är i stort behov av ett trendbrott efter en lång rad förluster, och jagar en seger mot sjundeplacerade IBK Göteborg hemma i Uddeholm Arena. Inför matchen har hemmalaget 15 förluster i rad i Allsvenskan västra/södra dam i innebandy och ligger just nu åtta i tabellen. I den senaste matchen för IBK Göteborg fick laget med sig en poäng efter 2-2 mot Skoghall.

Hagfors är åtta i tabellen, medan IBK Göteborg ligger sjua. Åtta poäng skiljer lagen åt.

IBK Göteborg har problem på bortaplan, och har bara tagit två segrar den här säsongen, mot Fröjered och Partille D1.

Artikeltaggar

Hagfors IF UddeholmIBK GöteborgInnebandyUddeholm arena

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.