Hoppa till huvudinnehållet

Nora vann uddamålsseger mot Kungsör

Publicerad:
Nora HC vann mot Kungsörs IK
Nora HC vann mot Kungsörs IK

Nora vann en målmässigt jämn match hemma mot Kungsör i HockeyTrean Värmland/Västmanland/Örebro på fredagen. 5-4 slutade matchen.

Kungsörs tränare Håkan Haglind om matchen:

– Vi gör nog en av de sämsta insatserna för säsongen och om det hade med inställning att göra vet jag inte! Vi kommer tillbaka i matchen och tappar initiativet från ingenstans. Vi får bita i hop bara!

Nora har tre segrar och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Kungsör har tre vinster och två förluster. Det här var Noras tredje uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Kungsörs femte uddamålsförlust.

Det här betyder att Nora ligger kvar på fjärde plats i tabellen, och Kungsör på första plats.

I nästa match möter Nora Filipstad hemma och Kungsör möter Charlottenberg hemma. Båda matcherna spelas fredag 27 januari 19.30.

Artikeltaggar

HockeyTrean Värmland/Västmanland/ÖrebroIshockeyKungsörs IKNEH HallenNora HC

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.