Hoppa till huvudinnehållet

PODD: Tomkins egna ord – största skillnaderna mellan Frölunda och Färjestad

Publicerad:
Färjestads Matt Tomkins hyllar sin målvaktskollega och vän Dennis Hildeby i senaste avsnittet av NWT Istid. ”Jag är Dennis störste supporter. Det är coolt att få vara en del av hans resa”, säger Tomkins i poddavsnittet.
Färjestads Matt Tomkins hyllar sin målvaktskollega och vän Dennis Hildeby i senaste avsnittet av NWT Istid. ”Jag är Dennis störste supporter. Det är coolt att få vara en del av hans resa”, säger Tomkins i poddavsnittet. Foto: Ulf Palm/TT

I senaste avsnittet av NWT Istid berättar Matt Tomkins om det som gjort störst intryck på honom i Färjestad, och som faktiskt är den största skillnaden mellan Frölunda och FBK.

Dessutom berättar målvakten om sin vänskap med Dennis Hildeby.

– Jag är hans störste supporter.

Kebabpizza, favoritställen i Karlstad, vinnarkulturen i Löfbergs Arena, karriärplanerna den dagen målvaktsmasken läggs på hyllan, tuffa hockeyåren i Nordamerika, stödet hemifrån och en kärleksförklaring till alla Färjestadsfans.

Veckans poddavsnitt är på engelska och innehåller det mesta när FBK-målvakten Matt Tomkins gästar.

Du hittar det där poddar finns, eller i spelaren här nedanför.

Artikeltaggar

Dennis HildebyFärjestad BK HerrFrölunda HCIshockeyLöfbergs ArenaMänskligtMatt TomkinsNWT IstidVänskap

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.