Hoppa till huvudinnehållet

Viking släppte in sju mål i tredje perioden – föll stort mot Malung

Publicerad:
Viking HC förlorade mot Malungs IF
Viking HC förlorade mot Malungs IF

Hemmalaget Viking var fortfarande med i matchen mot Malung inför tredje perioden. Men där fick Malung rejäl utdelning. Till slut blev det hela 3-10 (1-2, 1-1, 1-7) i matchen i J20 Region väst herr i ishockey.

Första perioden var jämn. Viking inledde bäst och tog ledningen genom Neo Modigh efter 8.42, men Malung kvitterade genom Colin Alexandersson. Och Malung hann också ta ledningen, genom Eric Olsson. Andra perioden slutade 1-1 och ställningen efter två perioder var 2-3.

Malung tog kommandot i tredje perioden. Laget inledde målskyttet efter 13.12 genom Jens Nilsson, och gick upp till 2-6 innan Viking svarade.

Innan matchen var över hade Malung gjort hela 3-10.

Noterbart är att Malungs Rikard Hansson stod för ett mål och två målgivande pass och Jordan Larsson gjorde ett mål och två assist. Dessutom att Vikings Isak Ahl hade tre assists och Neo Modigh gjorde två mål och spelade dessutom fram till ett mål.

Viking har fem förluster på de senaste fem matcherna, medan Malung har två vinster och tre förluster.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Viking på åttonde och sista plats och Malung på sjätte plats.

I nästa match möter Viking Strömsbro hemma på lördag 21 januari 14.00.

Artikeltaggar

IshockeyJ20 Region västMalungs IFValhallViking HC

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.