Hoppa till huvudinnehållet

Formstarka Nordmarken U tog ännu en seger

Publicerad:
Åmåls IBK förlorade mot Nordmarkens IBF
Åmåls IBK förlorade mot Nordmarkens IBF

Nordmarken U fortsätter starkt i division 4 Värmland västra herr i innebandy. När laget mötte Åmål U borta i Karlbergshallen på lördagen kom ännu en seger. Laget vann med 7-5 (3-0, 2-3, 2-2). I och med detta har Nordmarken U sex segrar i rad.

Nordmarken U spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 0-3 genom mål av Oskar Jonasson, Jacob Andersson och Alexander Oscarsson. Åmål U förde spelet i andra perioden. Laget vann perioden med 3-2 och ställningen efter två perioder var 3-5.

Nordmarken U startade tredje perioden bäst. Laget gick upp till en 3-6-ledning. Men Åmål U svarade och gjorde 4-6.

Därefter var det dock Nordmarken U som avgjorde. Laget gjorde 4-7 med elva minuter kvar att spela genom Berggren Linus Danielsson på pass av Johannes Andersson. Åmål U hann få in en reducering till, och slutresultatet blev 5-7.

Noterbart är att Nordmarken U:s Christian Nyrén stod för två mål och ett målgivande pass. Dessutom att Åmål U:s Hugo Rosén stod för tre poäng, varav två mål.

Åmål U har tre vinster och två förluster på de senaste fem matcherna.

För hemmalaget betyder resultatet fjärde plats i tabellen. Nordmarken U är på tredje plats.

Söndag 22 januari 15.00 spelar Åmål U borta mot Sunnanå U. Nordmarken U möter Tösse borta i Karlbergshallen lördag 21 januari 13.00.

Artikeltaggar

Åmåls IBKDivision 4 Värmland västraInnebandyNordmarkens IBF

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.