Hoppa till huvudinnehållet

Utan Bäckström som partiledare gräver Centern sin egen grav

Publicerad:
Om det är någon som står för landsbygdens värderingar så är det Daniel Bäckström (C), tycker insändarskribenten.
Om det är någon som står för landsbygdens värderingar så är det Daniel Bäckström (C), tycker insändarskribenten. Foto: Tommy Andersson

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.

Efter att ha tagit del av vad Riks CUF meddelat, så har Centern grävt djupare i sin grav. Jag har under alla mina år som valberättigad röstat på Centern på regionnivå. Det var längesen jag röstat Centern på riksnivå eftersom de sen länge har tappat sitt fokus på vad jag anser partiet ska värna om.

Värmlänningen Daniel Bäckström föreslås inte till partiledare för C

Men jag hade gladeligen och tryggt röstat på Centern i nästa riksdagsval. Nu slipper jag det, om förslaget att inte rösta fram Daniel Bäckström som partiledare går igenom. Om det är någon som står för landsbygdens värderingar så är det han. Att fokusera på ett tvekande svar som anledning till hans värderingar om HBTQ, är obegripligt och bortom all vett och sans. Vänd denna häxjakt till vad som är fakta och inse i stället hans potential som ledare och det Centern behöver, innan graven blir bottenlös!

60+

Artikeltaggar

CenterpartietCUFDaniel BäckströmInsändare