Hoppa till huvudinnehållet

Klassiska Karlstadspubens nya satsning: vit månad

Publicerad:
Anna Björkenstam Wedberg, hotelldirektör på Elite stadshotellet Karlstad, där puben Bishops arms satsar extra på alkoholfritt under januari.
Anna Björkenstam Wedberg, hotelldirektör på Elite stadshotellet Karlstad, där puben Bishops arms satsar extra på alkoholfritt under januari. Foto: Elite Stadshotellet Karlstad

Vit månad i januari?

Nu satsar Bishops arms i Karlstad extra på alkoholfria alternativ.

– Man behöver inte göra avkall på smak eller känsla, säger hotellchefen Anna Björkenstam Wedberg.

För många innebär årets första månad, januari, att man väljer att avstå från alkohol. Vilket är något som pubkedjan Bishops arms väljer att haka på genom att utöka de alkoholfria alternativen.

– Vi vill slå ett extra slag för att man är välkommen att gästa oss oavsett vad man vill dricka. Så nu i januari har vi kryddat sortimentet lite extra, säger Anna Björkenstam Wedberg, hotelldirektör på Elite stadshotellet i Karlstad.

Men den som vill ta en stor stark behöver inte gå törstig för det.

– Absolut att man kan göra det. Puben har alltid ett brett sortiment på alkoholfritt, men det är att lyfta det här i januari och slå ett slag för den vita månaden genom att bredda sortimentet, säger Anna Björkenstam Wedberg.

Hon berättar att det finns en märkbar efterfrågan på alkoholfria alternativ, inte bara i januari:

– Då är det jättekul att man kan erbjuda bra saker, både när det gäller öl och vin. Man behöver inte göra avkall på smak eller känsla, det smakar riktigt gott ändå.

Artikeltaggar

Anna Björkenstam WedbergKarlstadMat och dryckÖlVin

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.