Hoppa till huvudinnehållet

Äntligen är förlustsviten bruten för Viking

Publicerad:
Viking HC vann mot Kumla HC
Viking HC vann mot Kumla HC

Matchen mellan Viking och Kumla Hockey B i Valhall slutade 7-6 (2-2, 2-0, 2-4, 1-0) efter förlängning. Ett skönt trendbrott för Viking. Laget hade före fredagens hemmamatch fyra förluster i rad i HockeyTrean Värmland/Västmanland/Örebro.

Simon Jansson gjorde två mål, övriga mål för hemmalaget gjordes av Mille Backlund, Erik Brokvist, Jesper Johansson, Pontus Nilsson och Albin Sterner, målen för Kumla Hockey B gjordes av Lucas Lindohf 2, Hampus Graff, Jesper Knutsson, Axel Odenius Lindborg och David Quist.

Viking har en seger och fyra förluster på de senaste fem matcherna, medan Kumla Hockey B har två vinster och tre förluster.

I tabellen innebär det här att Kumla Hockey B nu ligger på andra plats. Viking är på femte plats.

I nästa omgång har Viking Sunne hemma i Valhall, fredag 13 januari 19.00.

Artikeltaggar

HockeyTrean Värmland/Västmanland/ÖrebroIshockeyKumla HCValhallViking HC

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.