Hoppa till huvudinnehållet

Stor 50-talsvilla på 210 kvadratmeter såld i Klässbol – priset: 4 250 000 kronor

Publicerad:

4 250 000 kronor fick Marit Oppedal, 44 år, boende på Östra Hungvik Enbacken i Klässbol ge för huset på adressen Östra Hungvik Enbacken 1 i Klässbol.

Det 210 kvadratmeter stora huset är byggt 1957. Fastigheten har också en tomt på nästan 1,2 hektar. Köpet från säljarna Cathja Catharina Elisabeth Marianne Mörner och Anders Kåre Johansson blev klart i december 2022.

Artikeltaggar

Arvika kommunBostad och byggenFastighetsaffärerKlässbolVärmlands län

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.