Hoppa till huvudinnehållet

Värmlands största lokalrevy Cabary förtjänar en recension

Publicerad:
Insändarskribenten undrar varför ingen recenserade Cabarys premiär på nyårsafton och får ett svar direkt av NWT. På bilden syns Chasmine Ekström och Sarah Holm i en sketch.
Insändarskribenten undrar varför ingen recenserade Cabarys premiär på nyårsafton och får ett svar direkt av NWT. På bilden syns Chasmine Ekström och Sarah Holm i en sketch. Foto: Helena Karlsson

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.

Var var ni på nyårsafton, NWT? Har det gått er näsa förbi att Cabary Spot On, Värmlands största lokalrevy hade premiär? Borde väl vara en lokaltidnings uppgift att recensera vår lokala revy.

Väntade med spänning på måndagstidningen för att ta del av NWT:s recension. Men inte en rad, besviken. Så mycket arbete, slit och träning som hela gänget lagt ner under hösten är tydligen inte värd en enda liten rad i Värmlands största tidning. Den var helt fantastisk, proffsiga sång- och dansnummer, dagsaktuella sketcher, ja helt enkelt görbra. Skrattfest, gå och se den! Du får valuta för pengarna.

Trogen Cabarybesökare genom åren

***

SVAR DIREKT: Vi hoppas kunna recensera föreställningen snarast

En lika trogen tradition som Cabarys premiärer på nyårsafton har NWT:s recensioner av lokalrevyn varit. I år hade vi dock oturen att vår recensent inte hade möjlighet att närvara på nyårsafton. Men som tur är återstår flera speldatum och vi hoppas kunna recensera föreställningen snarast möjligt. I väntan på recension finns det en intervju med regissören Suzanne Carling där hon berättar om arbetet med "Spot on" på nwt.se.

Carl Edlom

Nöjesredaktör NWT

Artikeltaggar

CabaryInsändareKarlstadRevyer