Hoppa till huvudinnehållet

Lundmark åter inom fotbollen: ”Vissa möjligheter går inte att tacka nej till”

Publicerad:
Victor Lundmark. Foto: Rasmus Isaksson

Victor Lundmark lämnade Degerfors IF efter 2021 års säsong. Nu är han tillbaka inom fotbollen.

Så här skriver han på sin Facebook-sida under måndagskvällen: ”Tänkte nog ta en betydligt längre paus från fotbollsvärlden, men vissa möjligheter går helt enkelt inte att tacka nej till. Sedan första halvan av december är jag, vid sidan av mitt vanliga jobb, en del av Full Potential Agency. En spelarutvecklings-/agentverksamhet som drivs av gamla stjärnorna Petter Andersson och Markus Rosenberg. Väldigt inspirerande uppdrag”!

När han skriver om sitt vanliga jobb är det inom press och PR för Suicide Zero, som är en ideell organisation som arbetar för att minska antalet självmord. Det var dit han tog steget från Degerfors IF.

I DIF jobbade han som press- och kommunikationschef under två år. Han var, bland mycket annat, mannen bakom kampanjen Tro på det som fick mycket stort genomslag när föreningen tog sig tillbaka till allsvenskan efter andraplatsen i superettan 2020.

Här kan du läsa första delen av Lundmarks tillbakablick på fotbollsåret 2022.

Artikeltaggar

Degerfors IFFotbollVictor Lundmark

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.