Hoppa till huvudinnehållet

Nu blir vi tvångsanslutna till kommunens avlopp

Publicerad:
Karlstads kommun genomför en utbyggnad av VA-nätet, vilket inte faller i god jord hos alla boende. Arkivbild.
Karlstads kommun genomför en utbyggnad av VA-nätet, vilket inte faller i god jord hos alla boende. Arkivbild. Foto: Helena Karlsson

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.

Jag vill önska Karlstads kommun en riktigt god jul och ett gott nytt år och samtidigt passa på att tacka för att ni nu efter många års planerande hit och dit kommit fram till att NU, NU är det äntligen läge att få tummen ur och dra kommunala vatten- och avloppsledningar och tvångsansluta de boende i det bostadsområde där jag med flera bor! Tack! Äntligen! Fantastisk tajming!

Härligt nu när räntorna stiger (tufft att låna/ tufft att sälja), elpriserna är ohemula och inflationen är högre än någonsin. Hela Europa kämpar för överlevnad men tack så väldigt mycket för att ni inte låter detta hindra er från att dessutom dra ledningarna helt mot naturlagarna så att det blir ännu dyrare för oss boende. Var landar det tro? 250 000-300 000 kronor? Härligt nu i lågkonjunkturens tidevarv. Det ska visst hålla i sig i flera år framåt.

Lysande planering!

Hoppas ni får en riktigt god jul där ni bor centralt med fiber, fjärrvärme, bussar som går ideligen och kommunalt avlopp och vatten. Bra satsat! Synd att inte alla kan bo där bara!

Lantlollan - frågan är bara hur länge?

Artikeltaggar

InsändareKarlstads kommunVA