Fyrverkerier är en tragedi

Insändare
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Denna dumma tradition innebär bevisligen ett stort lidande för de flesta djur, skriver insändarskribenten.
Foto: TT
Svar till ”Jonnbacken”, NWT 20 december

Insändaren vittnar tyvärr om att en del människor inte över huvud taget tänker.

Det finns i dag förhoppningsvis ingen normal människa som ser ett behov av att skrämma bort varken oknytt eller rovdjur. Denna dumma tradition innebär bevisligen ett stort lidande för de flesta djur och har därför inget som helst berättigande i ett modernt samhälle. Alla djurägare bör därför, tvärtemot vad ”Jonnbacken” tycker, ha en stark åsikt om detta och kräva ett omedelbart förbud mot fyrverkerier, oavsett om det är i städer eller på landsbygden.

Lasse F

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.

REKOMMENDERAT FÖR DIG