Hoppa till huvudinnehållet

Sista matchen för året – då möts Västerås IBS och Hagfors

Publicerad:

Västerås IBS, etta i tabellen, tar sig i dag an åttondeplacerade Hagfors hemma i Mälarenergi Arena (Västerås) i höstens sista match i Allsvenskan västra/södra dam i innebandy. Västerås IBS har inför matchen en vinstsvit på åtta segrar i rad. Bortalaget har elva raka förluster, senaste mot Bergs IK med 7-8.

När lagen möttes senast, 24 september i Uddeholm Arena, slutade det med seger för Västerås IBS med 6-1.

Västerås IBS är dock obesegrade på hemmaplan, efter fem raka segrar.

Artikeltaggar

Hagfors IF UddeholmInnebandyMälarenergi Arena (Västerås)Västerås IBS

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.