Hoppa till huvudinnehållet

BIK Karlskoga J20 har elva raka segrar – vann mot Viking med 12-1

Publicerad:
Viking HC förlorade mot BIK Karlskoga J20
Viking HC förlorade mot BIK Karlskoga J20

BIK Karlskoga J20 är i riktigt bra form just nu. På lördagen kom seger nummer elva i rad, efter 12-1 (5-1, 3-0, 4-0) borta mot Viking. Det innebär också att Viking har tolv raka förluster i J20 Region väst herr i hockey.

BIK Karlskoga J20:s tränare Marcus Kull:

– Har inte så mycket att säga om matchen idag mer än att det är otroligt stor skillnad på dessa två lag och att det är kul att många av våra grabbar får göra mål. Nu blir det skönt för grabbarna med lite julledighet innan vi drar igång med träning i mellandagarna igen, vi har gjort en väldigt bra höstserie och ser fram emot våren.

I första perioden var det BIK Karlskoga J20 som var starkast. Laget vann perioden med 1-5.

I andra perioden var BIK Karlskoga J20 starkast och gick från 1-6 till 1-8 genom två snabba mål i mitten av perioden av Erasts Nazarenko och Theo Lundgren. Det var bara början för BIK Karlskoga J20. BIK Karlskoga J20 fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 12-1. Målen i sista perioden gjordes av William Campbell, Edvin Nylén, Jesper Ahl och Melvin Elofsson.

BIK Karlskoga J20:s Edvin Nylén stod för fem poäng, varav två mål, Theo Lundgren gjorde två mål och spelade fram till två mål och Jesper Ahl gjorde två mål och totalt fyra poäng.

Viking har fem förluster på de senaste fem matcherna.

Det här betyder att Viking är kvar på åttonde och sista plats, och att BIK Karlskoga J20 fortfarande leder serien.

Nästa gång lagen spelar i serien är lördag 7 januari. Då möter Viking Grums i Billerudhallen 13.00. BIK Karlskoga J20 tar sig an Malung borta 16.00.

Artikeltaggar

BIK Karlskoga J20IshockeyValhallViking HC

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.