Senap och rödbetor, en nubbe bredvid.
Det vankas fotbehandling.
Men det är inte ett spa i förvandling, utan det är dags för grisfötternas högtid.
Under lördagskvällen var det åter dags för KGB att ställa till med fest.
KGB? Ja, Klubben för Grisfotens Bevarande. De kan åter träffas efter ett par års pandemi, och årets träff var på Barbros brygga i Karlstad.
– Jag har 70 anmälda, vilket är jättekul även om det kanske blir några sjukdomsbortfall, säger Isabella ”Grisabella” Molander.
Smeknamnet kommer sig av att alla i klubben har ett sådant.
– Men det är ingen sluten klubb som en del tror, utan alla är välkomna, berättar hon.
Hur populärt är grisfötter 2022?
– Det tycker jag ska bli kul att se. Mitt syfte har varit att föryngra publiken lite grann och det brukar dyka upp några nya varje gång, även yngre. Många provar också grisfötter för första gången när de kommer till oss, det är svårt att få tag på annars.
Hur mycket grisfötter har ni förberett?
– I år har vi dragit ner lite, eftersom vi brukar få en del över. Men vi har kokat strax över 60 kilo, säger Isabella Molander.
Grisfötterna har man kokat hos Muris i Gräsdalen vilket tog uppåt sju timmar, inklusive städning. Men i år hade en medlem förberett fötterna hemmavid för att undvika att koket skummar.
– Så det var bra, för att skumma av är svårt i och med att det är kryddor i. Och fötterna ska koka minst tre timmar.
Kryddorna som grisfötterna får koka ihop sig med är kryddpeppar, vitpeppar, lagerblad och salt, men i år har man adderat ett par ytterligare komponenter.
– I år har vi tillsatt timjan och lök.
Du sa att ni inte kunnat ha festerna under pandemin, men du har ätit grisfötter hemma på jul?
– Faktiskt inte! Det tar sån jäkla tid att fixa till, säger Isabella Molander.
På festen, som går under namnet Årets fotbehandling, serveras fötterna som vanligt med senap, rödbetor och en nubbe för de som vill.
Men hur mycket mat finns det egentligen på en grisfot?
– Det beror på vad man vill äta. Så mycket kött är det inte, men däremot brosk, fett, hud och gelén runt om. Hos de som är riktigt hardcore så är det bara ben och naglar kvar på tallriken, berättar Isabella Molander och tillägger att hon inte är fullt så hardcore.
Efter grisfötterna väntar kaffe och marsipangris och sedan ”grisdans” till The Footwrickers.
Klubben för Grisfotens Bevarande har funnits drygt 20 år, och Isabella tror att det kan bli ytterligare 20 år, minst.
– Det tror jag. Det känns som att det ligger i tiden, med att ta tillvara på hela djuret och så börjar det blossa upp gamla traditioner igen.
Till sist, hur många grisfötter kommer du äta?
– Ohh, svårt, jag vet inte... Men man behöver en i varje ben i alla fall.