Hoppa till huvudinnehållet

Välkommen gåva till BUFFF

Publicerad:
Familjestödjare Johanna Jansson, BUFFF, tillsammans med Björn Camén, Lars-Olof Gurebo och Per Egerling från logen Aquila.
Familjestödjare Johanna Jansson, BUFFF, tillsammans med Björn Camén, Lars-Olof Gurebo och Per Egerling från logen Aquila. Foto: Ulf Widén

I december överlämnade logen Aquila i Karlstad 10 000 kronor och gosedjur till BUFFF, en organisation som ger stöd till barn och ungdomar med en familjemedlem i fängelse. Pengarna kommer bland annat att gå till en julfest med julbord och utdelning av julklappar till barn, ungdomar och anhöriga.

Artikeltaggar

FamiljKarlstadVälgörenhet

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.