McDonalds-gurun hyllas: ”Fokuserat mycket på utbildning och rekrytering”

Publicerad:
I dag driver Patrik Hjelte 26 Mcdonalds resturanger i Värmland, Skåne och Småland. Foto: Tommy Andersson

Patrik Hjelte, restaurangägare, tog hem årets Franchisetagare vid Mcdonalds Sveriges prisutdelningsceremoni ”Awards 2022”.

Priset delas ut till den franchisetagare som överträffat gästernas förväntningar och uppnått utomordentliga resultat.

– Det är otroligt hedrande att få denna utmärkelse och jag vill rikta ett stort tack till alla enastående medarbetare som gjort ett fantastiskt arbete, skriver Patrik Hjelte, i ett pressmeddelande.

Patrik Hjelte började arbeta på Mcdonalds 1991 och 2006 blev han Franchisetagare. I dag driver Patrik Hjelte 26 Mcdonaldsrestauranger i Värmland, Skåne och Småland. Han är verksam i över 20 kommuner och har i dagsläget cirka 1600 anställda.

Enligt juryn kännetecknas Hjelte ”av ett högt engagemang för sina medarbetare och ett obevekligt fokus på att ständigt förbättra gästupplevelsen”.

Juryn anser också att Hjelte lyckats skapa teamkänsla på sina restauranger.

”Organisationen utmärker sig genom sin service, sitt engagemang och teamets stolthet. Teamkänslan är hög och möjligheten att utvecklas är stor. Under året som gått har restaurangerna flyttat fram sina positioner ytterligare med goda resultat inom alla områden.”, skriver juryn.

– Som organisation har vi lagt mycket tid på att återinföra tidigare bra initiativ som bordsservering som vi var duktiga på innan pandemin. Utöver det har vi fokuserat mycket på utbildning, rekrytering samt utveckling inom hela organisationen. Jag är otroligt stolt över det som vi har åstadkommit under året och att vi dessutom haft så roligt under resans gång.

Artikeltaggar

Mat och dryckMcDonaldsPatrik HjelteRestaurangerUtmärkelserVärmlands län

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare