Hoppa till huvudinnehållet

Marcelo Henriksson Ribeiro och Agust Kittel målskyttar när BIK Karlskoga föll

Publicerad:
BIK Karlskoga Junior förlorade mot VIK Västerås Hockey Klubb Ungdom
BIK Karlskoga Junior förlorade mot VIK Västerås Hockey Klubb Ungdom

BIK Karlskoga förlorade hemmamatchen mot VIK Hockey i J18 Region väst herr i hockey på torsdagen. 2-5 (1-1, 1-3, 0-1) slutade matchen.

BIK Karlskogas tränare Markus Karlsson kommenterade matchen:

– Tyvärr tappar vi matchen i andra perioden, där vi förlorar i spelet framför mål defensivt, och är inte tillräckligt heta till att förvalta våra målchanser offensivt. Vi tar med oss de positiva i prestationen och att vara konsekventa med det som var bra i vårt spel.

Första perioden var jämn. VIK Hockey inledde bäst och tog ledningen genom Alfons Jentler efter 6.00, men BIK Karlskoga kvitterade genom Agust Kittel i slutet av perioden. VIK Hockey stod därefter för tre raka mål i andra perioden när laget gick från 1-1 till 1-4 på bara 4.41.

BIK Karlskoga reducerade dock till 2-4 genom Marcelo Henriksson Ribeiro efter 19.45. VIK Hockey punkterade matchen med ett 2-5-mål med 29 sekunder kvar att spela i tredje perioden genom Adam Larsson. Det fastställde slutresultatet till 2-5.

BIK Karlskoga har två vinster och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan VIK Hockey har tre vinster och två förluster.

Med en omgång kvar är BIK Karlskoga på åttonde plats i tabellen, och VIK Hockey är på sjätte plats.

I sista matchen möter BIK Karlskoga Leksand borta på söndag 11 december 16.00.

Artikeltaggar

BIK Karlskoga JuniorIshockeyNobelhallenVIK Västerås Hockey Klubb Ungdom

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.