Hoppa till huvudinnehållet

Viking släppte in sju mål i tredje perioden – föll stort mot Borlänge

Publicerad:
Borlänge HF vann mot Viking HC
Borlänge HF vann mot Viking HC

Bortalaget Viking var fortfarande med i matchen mot Borlänge inför tredje perioden. Men där fick Borlänge rejäl utdelning. Till slut blev det hela 10-3 (1-1, 2-1, 7-1) i matchen i J20 Region väst herr i hockey.

Borlänge kvitterade till 1-1 efter 12.02, genom Jonathan Henze. Borlänge startade också andra perioden vassast. Laget gick upp till en 3-1-ledning genom mål av Dennis Hedlund och Arvid Lundin innan Viking svarade och gjorde 3-2 genom Olle Albinsson. Borlänge tog kommandot i tredje perioden. Laget inledde målskyttet efter 6.31 genom Martin Öhman, och gick upp till 8-2 innan Viking svarade.

Innan matchen var över hade Borlänge gjort hela 10-3.

Noterbart är att Dennis Hedlund gjorde tre mål för Borlänge och totalt fyra poäng, Arvid Lundin stod för ett mål och tre assists, Jonathan Henze gjorde två mål och spelade dessutom fram till ett mål och Max Carlsson gjorde ett mål och spelade dessutom fram till två mål.

Borlänge har en seger och fyra förluster på de senaste fem matcherna, medan Viking har fem förluster.

Borlänge stannar därmed på sjätte plats, och Viking sist, på åttonde plats, i tabellen.

Nästa motstånd för Viking är Valbo J20. Lagen möts lördag 10 december 14.00 i Valhall.

Artikeltaggar

Borlänge HFBorlänge IshallIshockeyViking HC

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.