Hoppa till huvudinnehållet

Kais Mora favorit mot Karlstads IBF Ungdom

Publicerad:

Karlstads IBF Ungdom är inne i en riktigt tung formsvacka. Inför mötet borta mot Kais Mora har laget sex förluster i rad i division 1 västra Svealand herr i innebandy. Kais Mora har inför matchen en vinstsvit på fyra segrar i rad.

Kais Mora är tvåa i tabellen, medan Karlstads IBF Ungdom ligger tia. 18 poäng skiljer lagen åt.

Karlstads IBF Ungdom har problem på bortaplan, och har ännu inte vunnit efter fem försök.

Artikeltaggar

InnebandyKais Mora IFKarlstad IBF Ungdom

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.