Hoppa till huvudinnehållet

Sjunde raka för Åmål U efter seger mot Lysvik

Publicerad:
Åmåls IBK vann mot Lysvik IBF herr
Åmåls IBK vann mot Lysvik IBF herr

Formen är riktigt bra just nu för Åmål U. På lördagen kom sjunde raka segern i division 4 Värmland västra herr i innebandy, 10-2, hemma mot Lysvik. Det innebär att Lysvik åkte på femte raka förlusten.

– Jag tycker först och främst att resultatet är en orättvis bild av matchen. Absolut Åmål var stundtals bättre än oss men det är liksom jämt. Vi är där och krigar, skapar chanser och sliter som djur. Tyvärr har vi inte den där sista turen med oss för att snygga till siffrorna. Sen en dålig ursäkt men ack så sann är att Åmåls hemmaplan är fruktansvärd svårspelad. Vi har en lång förluststreak nu som samtliga är riktigt hungriga på att bryta, nya tag på fredag när vi tar emot Sunnanå på hemmaplan, kommenterade Lysviks tränare Linus Edvardsson.

Åmål U har fem segrar på de senaste fem matcherna, medan Lysvik har fem förluster.

Åmål U tar sig an Åmotfors i nästa match borta lördag 10 december 13.00. Lysvik möter Sunnanå U hemma fredag 9 december 20.00.

Artikeltaggar

Åmåls IBKDivision 4 Värmland västraInnebandyLysvik IBF herr

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.