Hoppa till huvudinnehållet

Kristinehamn kunde inte stoppa Karlstad IBK:s segertåg

Publicerad:
Kristinehamns IBF förlorade mot Karlstad IBK
Kristinehamns IBF förlorade mot Karlstad IBK

Kristinehamn och Karlstad IBK möttes på onsdagen i Brogårdshallen. Karlstad IBK hade sex vinster i rad i division 4 Värmland östra herr i innebandy inför matchen – och vann nu på nytt. Matchen slutade 2-8 (0-3, 1-0, 1-5).

Målgörare för Kristinehamn var Filip Jerlström och Gabriel Nääs, medan Karlstad IBK:s mål gjordes av Alexander Moodh 3, Mikael Nilsson 2 och Johan Nordström 2. Ett av Karlstad IBK:s mål var ett självmål.

Kristinehamn har två vinster och tre förluster på de senaste fem matcherna.

Resultatet innebär att Kristinehamn ligger kvar på sjätte plats och Karlstad IBK toppar tabellen.

På fredag 9 december 19.30 spelar Kristinehamn borta mot Åsmyra, och Karlstad IBK hemma mot Hultsberg U.

Artikeltaggar

BrogårdshallenDivision 4 Värmland östraInnebandyKarlstad IBKKristinehamns IBF

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.