Hoppa till huvudinnehållet

Hjälporganisationer fick dela på 250 000 kronor

Publicerad:
Pengarna delades ut vid en sammankomst i frimurarhuset i Karlstad i fredags.
Pengarna delades ut vid en sammankomst i frimurarhuset i Karlstad i fredags. Foto: Privat

Varje år delar Svenska Frimurareordens Caritasgrupp i Karlstad ut pengar till organisationer som hjälper behövande. I år fick tio organisationer dela på 250 000 kronor vid en sammankomst i fredags i frimurarhuset i Karlstad. Pengarna har samlats in av lokala medlemmar i samband med logebesök i Karlstad med omnejd. Årets mottagare var: Alla kvinnors hus Karlstad, Föreningen EBL-skolan, Attention Karlstad-Värmland, Anhörigföreningen i Karlstad, S:t Lukas i Värmland, Karlstad kyrkliga stadsmission, Karlstadsortens samarbetsorgan för sjukhuspastor, Karlstads pastorat, Rädda Barnens lokalförening i Karlstad/Hammarö och Bufff Värmland.

Artikeltaggar

Alla Kvinnors HusFamiljFrimurarelogen, KarlstadKarlstads pastoratRädda BarnenS:t Lukas (förbund)

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.