Hoppa till huvudinnehållet

Straffar avgjorde för Filipstad mot Kumla Hockey B

Publicerad:
Filipstads IF vann mot Kumla HC
Filipstads IF vann mot Kumla HC

Filipstad mötte Kumla Hockey B hemma i en match i HockeyTrean Värmland/Västmanland/Örebro som båda lagen kunde ha vunnit. Efter ordinarie matchtid var det oavgjort, och inte heller i förlängningen kunde något lag avgöra. Först efter straffar kunde Filipstad vinna med 3-2 (0-1, 1-0, 1-1, 0-0, 1-0).

– Skön seger som satt långt inne, lite oförmåga att göra mål trots fina lägen under matchen så straffsegern var rättvis, vore surt att förlora på den, vi har dock många bra straffläggare, kommenterade Filipstads tränare Tommy Fogde.

Målgörarna för Filipstad var Adam Björklund, Marcus Karlsson och Anton Magnusson. Tobias Bergström och Filip Karlsson gjorde Kumla Hockey B:s mål.

Filipstad har tre segrar och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Kumla Hockey B har tre vinster och två förluster.

Filipstads nya tabellposition är fjärde plats, medan Kumla Hockey B är på andra plats.

Fredag 2 december 19.00 spelar Filipstad borta mot Säffle.

Artikeltaggar

Filipstads IFHockeyTrean Värmland/Västmanland/ÖrebroIshockeyKumla HCWasahallen

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.