Tänker du att arbetarna ska jobba i dykardräkter?

Insändare
PUBLICERAD:
Den nya gång- och cykelbron mellan Råtorp och Färjestad, Färjestadsbron, beräknas stå klar hösten 2023.
Foto: Illustration: Nuno Arkitekter
Svar till ”Politikertrött”, NWT 22 november

Signaturen ”Politikertrött” klagar för klagandets skull. Den så kallade "bron" som byggts hittills är motsvarande en byggställning, för att förenkla för byggandet av den riktiga bron. Eller hade skribenten tänkt att arbetarna ska jobba i dykardräkter?

Den riktiga bron ser inte alls ut som denna temporära bro, och kommer mycket riktigt klara islossningar. Mitt förslag till skribenten är att hen läser på lite om vad som faktiskt kommer byggas i stället för att klaga om allt. Verkar som det är populärt i Karlstad att klaga på alla förändringar som görs. Vissa förändringar kanske är negativa, men de allra flesta förändringar är bara positiva. Bakåtsträvare är emot all förändring.

Micke

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.