Dygnet runt-butik, skämtar Ica Maxi?

Insändare
PUBLICERAD:
Snälla handlare, våga ha öppet dygnet runt i stora butiker, skriver insändarskribenten.
Foto: Bertil Ericson / TT
Dygnet runt-butiker är något jag saknar. Sverige är väldigt sena med detta, annat än små kiosker, liksom det Ica Maxi i Bergvik håller på att bygga.

Trodde först det var ett skämt när jag läste detta. I mindre städer, ungefär i samma storlek som Karlstad, i USA har butiker som Walmart med flera dygnet runt-öppet sedan 30 år, minst. Och nu är Ica Maxi stolta att de öppnar nån containerhall...

Öppna varuhuset dygnet runt i stället. Tänk vad mycket ni får gjort också när det är mindre folk i butiken på natten. Ombyggnader som för liv och annat oljud.

Snälla handlare, våga ha öppet dygnet runt i stora butiker, jag skulle definitivt handla hellre på natten. Kom igen, våga öppna dörrarna vad facket än säger. Släng ut facket om de klagar. Vi lever i ett samhälle som är vid liv dygnet runt och behov av varor dygnet runt och inte nån liten kiosk med inget utbud jämfört med hela varuhuset.

När får vi se Ica, Coop, Willys och andra större kedjor ha hela varuhuset öppet dygnet runt? Vi ligger efter i Sverige, långt efter när det gäller service inte före som många tror.

Sebastian

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.