Hoppa till huvudinnehållet

Ny huvudtränare i IFK Munkfors: ”Finns mycket potential i denna trupp”

Publicerad:
Marcus ”Nisse” Nilsson, här som huvudtränare för Kils AIK, är nu klar för samma roll hos seriekonkurrenten IFK Munkfors.
Marcus ”Nisse” Nilsson, här som huvudtränare för Kils AIK, är nu klar för samma roll hos seriekonkurrenten IFK Munkfors. Foto: Håkan Strandman

Marcus Nilsson är klar som ny huvudcoach för hockeytvåan-laget IFK Munkfors, det meddelar klubben på sin webbplats.

IFK Munkfors är tabelltvåa i hockeytvåan C med 20 poäng på tio matcher och nu får laget en ny huvudtränare, det meddelar klubben på sin hemsida.

”Marcus Nilsson ersätter Stefan Falk som huvudtränare och Falk väljer att kliva av tränaruppdraget helt. Assisterande tränare Marcus Ekblom har sedan tidigare lämnat sin post då han inte fick ihop livspusslet. Marcus Nilsson kommer få en ny assisterande tränare vid sin sida, vem är ännu inte klart”, skriver Munkfors.

37-årige Nilsson har de senaste säsongerna tränat seriekonkurrenten Kils AIK som är hans moderklubb. Marcus Nilsson har även spelat flera säsonger i IFK Munkfors, den senaste var 2015-2016.

Nu återvänder han alltså till Munkfors – som huvudcoach.

– Det var ingen tvekan. Det finns mycket potential i denna trupp, säger han till Munkfors webbplats.

IFK Munkfors meddelar även att Nilssons första match blir söndagens hemmamöte med Åmåls SK.

Artikeltaggar

HockeytvåanIFK MunkforsIshockey

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.