Hoppa till huvudinnehållet

Hetaste V75-tipset: En spelares julafton – 43 miljoner till en ensam vinnare

Publicerad:
Oliver Johansson ger sin hetaste spaning inför lördagens V75-omgång i Eskilstuna.
Oliver Johansson ger sin hetaste spaning inför lördagens V75-omgång i Eskilstuna.

För en vecka sedan blev V75 oerhört svårlöst och ingen spelare lyckades pricka in sju rätt. Nu väntar jackpot på 43 miljoner till en ensam vinnare.

Häng med, så laddar vi upp!

Ja, skrällarna haglade in på Bjerkes travbana och för mig var det ett tecken på att vi kommer se otroligt höga utdelningar på streckspelen framöver.

För mig är det bara att gräva ner mig i lopparkivet och leta kioskvältare, för om man verkligen lägger ner jobbet så kommer man bli väldigt rikt belönad inom kort.

Ni som tror något annat, köp en Harry Boy.

Det är högtid för V75 i Eskilstuna. Man kör tävlingar både lördag och söndag då Breeders Crown-finalerna kommer avgöras under söndagseftermiddagen.

Spännande? Nja.

Jag tror att hela travsverige vet att Francesco Zet och Lara Boko vinner fyraåringsloppen och att spelvärdet är riktigt dåligt. Därför har jag riktat mest fokus på lördagens tävlingar.

Det är nämligen jackpot efter förra veckans plump. 43 miljoner till en ensam vinnare. En spelares julafton helt enkelt och här kommer en matig genomgång inför lördagens V75a. Njut!

Hetaste tipsen

Jag har under veckan kopplat ett rejält grepp om omgången och hittat spikförslag, skrällar samt flera överspelade ekipage.

V75-1

Voltstart och 1 Frodo S. är min spetsfavorit ifrån ett bra läge men jag tror att Björn har tankar på att släppa till 2 L.L Royal tidigt. Han trivs utmärkt i spets och skulle han nå ledningen är det hästen att slå. Dom hetaste motståndarna ”måste” gå med vanlig vagn och det kan bli spik redan i inledningen. Bakom är det ganska klent och jag tycker man endast borde strecka en häst på bakspår.

10 Santos De Castella har tagit samtliga segrar i karriären ifrån spets men han har kapacitet att runda samtliga här.

3 Sidney Celeber är färsk i klassen och 8 Hipster Am var struken senast. Inte så heta här. Gå kort.

V75-2

Magnus A Djuse vinner alltid på V75 och tillsammans med 1 Coffey kan han säkerligen slå till igen. Hästen gick en bra repa senast och trots trötta ben till slut så är han en het segerkandidat med rätt löpning.

3 Jean P.Hill var läcker senast vid segern och förutsättningarna är passande här med. Han är snabb ifrån start och nu är det även aviserat barfota på samtliga hovar. Spikförslag? Återstår att se.

4 Ballerina Indika känns kall och med startsnabba hästar invändigt blir det ingen ledning i första hand.

6 Match Em var det lite surr om i den senaste starten och nu blev läget bättre. Intressant.

9 Run For Sebastian får Örjan i vagnen och 11 L.A.Avanza ska tävla barfota på favoritdistansen. Tänkbara skrällar i en otroligt öppen avdelning.

V75-3

Hur bra är 3 Hidago Heldia egentligen? Han vann tyska Breeders Crown senast och är enorm när han tävlar på topp. Trots snabba pengar på kontot kan han bli en svår nöt att knäcka för övriga. Tror dock inte på kusken.

5 Versace Face är ett kraftpaket som alltid gör bra prestationer. Han kommer sitta bra på det direkt och jag blir inte förvånad om han tuggar ner rubbet.

Om ni inte såg 6 Rob The Bank för tre starter sedan tycker jag ni ska kolla om loppet. Han står tuffare till nu men kan vara en kantboll om formen är intakt.

2 Castor The Star blev fast med alla krafter sparade senast och kan tänkas.

7 Västerbo Pokerface – har ”bäst före”-datumet gått ut? Goop och Nurmos är dock aldrig en oseriös kombo.

V75-4

Stoeliten och det ser väldigt lättlöst ut. Eller?

1 Fifty Cent Piece fick äntligen vinna senast och ska nu tävla i en amerikansk sulky. Måste med på systemen punkt slut.

3 Hoboken Am har inte tävlat sedan älva brann och att kliva in här och vinna direkt är för mycket begärt. Platsbud däremot.

4 Digital Class mötte Admiral As och Brambling i den senaste starten och det blev väldigt jobbigt, som förväntat. Hon är ursäktad och har en betydligt bättre uppgift nu. Favoriten lottades till sämsta tänkbara spår och jag streckar på lite.

8 Margareta Tooma har elva.. Ja elva (!) raka segrar i bagaget. Vet inte om man ska skratta eller gråta. Men spår 8 är inte optimalt och det finns några starka spurtare längre ner i fältet. Jag måste gardera och hoppas på smäll.

9 Beauty Wind, 10 Iceland Falls och 11 Racing Brodda. Ni kanske tror jag är knäpp som går emot men vi får väl se när ”Maggan” bränner på lördag.

V75-5

1 Brother Bill ser ut att lägga in pucken i öppen kasse här men spåret, mina damer och herrar, är inte till hans fördel. Han jagar tredje raka segern och sköter han sig bakom bilen, hittar ut i banan är övriga chanslösa.

Jag vill gå emot och strecka 3 Very Kronos som är tillbaka på tävlingsbanan. Den här hästen är en riktig kanon och jag tycker han ska räknas direkt i comebacken. Det är hans årstid nu och han kommer bli en faktor på V75 i vinter.

4 Click Bait har en formkurva som pekar neråt men han kan vara ett lyxstreck på grund av sin startsnabbhet.

9 Missle Hill spikades senast men då var han blek. Revansch nu?

V75-6

Ett getingbo om man inte lutar sig emot Nurmosmärren 2 Miss Imperatrice. Fyraåringen vann på galna 1,09,9 senast. Visserligen över 1640 meter men man blev helt klart imponerad. Vanlig vagn och voltstart nu men hon kan lika gärna vinna med hela upploppet. Bakom är det vidöppet.

1 Kathrine S.H jagar tredje raka och 7 Global Certificate är inte så pjåkig i grunden. Fick dessutom ett drömspår.

På 20 meters tillägg vill jag lyfta fram 11 Impala Am som varit ute i tuffa sammanhang och gjort det bra. Kan flyga långt över upploppet. En eller alla.

V75-7

Sista avdelningen är alltid spännande, men inte nu. Här har jag feeling och till 20% känns det helrätt att luta sig emot Erik Adielsson och 4 Marlon Boko. Jag varnade för hästen senast när han enkelt plockade ner ledaren från dödspositionen. Han är rejäl och jag tar ställning i avslutningen.

Vill ni gardera så måste 7 E.L Jetpack streckas tidigt. Jagar tredje raka och har visat att han tål väldigt tuffa upplägg. Spår sju är inte optimalt men skulle min spik ha en dålig dag är han en av utmanarna.

6 Ploquepin kontrade tappert till segern senast och 12 Declan var tvåa i ett uttagningslopp till Derbyt tidigare under säsongen. Det ska han inte skämmas över. Ingen annan kan vinna, känner jag spontant.

Olivers spaning

Spiken: 3 Marlon Boko är starkast i avslutningen.

Skrällarna: 6 Robthebank och 9 Beauty Wind tänker jag inte spela utan på lördag.

Favoriter i fara: 1 Brother Bill och 8 Margareta Tooma ska man gardera, enligt mig.

Lycka till och ha en episk lördag!

Artikeltaggar

BjerkeErik AdielssonEskilstunaKarriärTravV75Vinter

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.