Hoppa till huvudinnehållet

Tuff match slutade med seger för Filipstad mot Charlottenberg

Publicerad:
Charlottenbergs HC förlorade mot Filipstads IF
Charlottenbergs HC förlorade mot Filipstads IF

Det svängde i matchen i HockeyTrean Värmland mellan Charlottenberg och Filipstad i Gränshallen. Hemmalaget Charlottenberg hade ledningen i början av tredje perioden, med 2-0, men Filipstad vände matchen och vann till slut med 6-4.

Johan Jakobsson och Andreas Karlsson gjorde två mål var för Filipstad. Övriga mål för bortalaget gjordes av Filip Gran och Sammy Svensson, målen för Charlottenberg gjordes av Emil Henriksson, Filip Karlsson, Hugo Karlsson och Simon Lövgren.

Både Charlottenberg och Filipstad har nu sex poäng efter tre spelade matcher.

Nästa motstånd för Charlottenberg är Kristinehamn. Lagen möts fredag 18 november 19.30 i Björkhallen. Filipstad tar sig an Kristinehamn hemma tisdag 8 november 19.00.

Artikeltaggar

Charlottenbergs HCFilipstads IFGränshallenIshockey

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.