Hoppa till huvudinnehållet

Storseger för Kristinehamn hemma mot Säffle

Publicerad:
Kristinehamns HT vann mot Säffle HC
Kristinehamns HT vann mot Säffle HC

Kristinehamn hade en riktig målfest när man besegrade Säffle hemma i Björkhallen i HockeyTrean Värmland. Kristinehamn vann med hela 8-1 (2-1, 3-0, 3-0).

– Vi följer upp föregående match med att återigen göra en väl genomförd kamp på hemmarink. Tre bra perioder och känner oss aldrig hotade, de chanser Säffle skapar uppstår oftast när vi tappar fokus och slarvar med jobbet i egen zon. Vad det gäller vår prestation så är det kul att se när alla på isen verkligen bidrar, vi luftar även bänken i tredje och de går in helt respektlöst och visar att de vill spela mer. Vi ser fram mot nästa vecka då det väntas matcher både tisdag och fredag, detta passar oss perfekt då KHT levererar för tillfället, kommenterade Kristinehamns tränare Henrik Johansson efter matchen.

Kristinehamn tog ledningen efter 7.41, genom Edvin Oudin framspelad av Isak Forsberg.

Säffle kvitterade till 1-1 efter 10.03, genom Rasmus Persson assisterad av Oliver Nätth och Monazar Aloann.

Kristinehamn tog ledningen på nytt efter 18.15, genom Elsan Mujezinovic på pass av Olle Larsson.

I andra perioden var Kristinehamn starkast och gick från 2-1 till 5-1 genom mål av Filip Olsson, Pelle Svensson och Linus Callenvik. Det skulle komma mer från Kristinehamn. Kristinehamn fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 8-1. Målen i sista perioden gjordes av Edvin Oudin, Victor Karlsson och Isak Forsberg.

Kristinehamns Isak Forsberg stod för ett mål och två assists och Olle Larsson hade tre assists.

Båda lagen har haft en tuff start på serien. Kristinehamn tog nu sin första seger och Säffle är helt utan poäng efter tre spelade matcher.

I nästa match, tisdag 8 november 19.00, har Kristinehamn Filipstad borta i Wasahallen, medan Säffle spelar hemma mot Viking.

Artikeltaggar

BjörkhallenIshockeyKristinehamns HTSäffle HC

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.