Fräcka tjuvar knutna till företag fångades på film i trapphus

Insändare
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Först levereras maten till kunden, sen släpps kumpanen in och man bär ut det man vill ha. Nu är det tur att vi har övervakningskameror och klockrena filmer i färg när detta utförs, skriver insändarskribenten. Genrebild.
Foto: FREDRIK PERSSON / TT
I onsdagskväll blev vi bestulna på saker, bland annat blomkrukor med blommor i, i vårt trapphus i centrala Karlstad. Inget speciellt om det inte vore för att stölden utfördes av ett av de större matleveransföretagen med egen app här i Karlstad.

Först levereras maten till kunden, sen släpps kumpanen in och man bär ut det man vill ha. Nu är det tur att vi har övervakningskameror och klockrena filmer i färg när detta utförs och de har lämnats till polisen vid anmälan såklart. Jag tänker när jag ser filmen att det inte är första gången detta sker när man tittar på hur obekymrat de går tillväga så jag tänker att fler kan ha drabbats.

Det är viktigt att ni alla polisanmäler för så här kan det ju inte få gå till. Jag säger som Hasse Aro att den här personen är rökt men om fler stölder kan härledas till företaget så är det viktigt att alla vi anmäler för någonstans måste ju gränsen dras om de ska fortsätta i den bransch de verkar i.

Besviken och irriterad

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.