Hoppa till huvudinnehållet

Banken gör miljardvinster men behandlar kunderna respektlöst

Publicerad:

Det är skrämmande och upprörande att en bank som redovisar miljardvinster på räntenetto, det vill säga våra pengar, behandlar sina kunder, sitt levebröd, på detta respektlösa sätt, skriver insändarskribenten. På bilden syns Swedbanks styrelseordförande Göran Persson och koncernchef Jens Henriksson.
Det är skrämmande och upprörande att en bank som redovisar miljardvinster på räntenetto, det vill säga våra pengar, behandlar sina kunder, sitt levebröd, på detta respektlösa sätt, skriver insändarskribenten. På bilden syns Swedbanks styrelseordförande Göran Persson och koncernchef Jens Henriksson. Foto: Claudio Bresciani/TT

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.

Jag bor i Kristinehamn men var tvungen att infinna mig på Swedbanks kontor vid Stora torget i Karlstad för att få en fullmakt.

Kom till kontoret efter klockan 13, fick könummer 71. Just då fick nummer 40 hjälp. Väntetiden blev hela en timme och 20 minuter!

Det är skrämmande och upprörande att en bank som redovisar miljardvinster på räntenetto, det vill säga våra pengar, behandlar sina kunder, sitt levebröd, på detta respektlösa sätt.

Kanske dags att tillsätta personer som klarar av eller förstår att en så katastrofalt dålig hantering av kunder inte resulterar i annat än flykt från denna bank, något som jag kommer att göra - och även uppmuntra alla i min bekantskapskrets att göra.

Jansson

Artikeltaggar

BankerInsändareKarlstadSwedbank