Hoppa till huvudinnehållet

Ny chans för värmlänningen i Robinson: "Rättvisa!"

Publicerad:
Äventyret i ”Robinson” fortsätter för Andreas Haraldsson.
Äventyret i ”Robinson” fortsätter för Andreas Haraldsson. Foto: TV4

Återigen kastas spelplanen om i "Robinson". Efter en tid i "Gränslandet" fick värmlänningen Andreas Haraldsson äntligen ta plats i huvudtävlingen igen.

En medlem ur vardera lagen fick byta plats med någon i "Gränslandet" under onsdagens avsnitt av äventyrssåpan "Robinson". I säsongens premiäravsnitt fick Andreas Haraldsson från Karlstad lämna huvudtävlingen för "Gränslandet" efter bara tre timmar och när han nu åter fick chansen var glädjen påtaglig.

"Rättvisa!", utbrast Andreas Haraldsson med knuten näve när han valdes till Lag nord.

"Jag är fett taggad på att få vara med i tävlingarna".

I sin orangea t-shirt med "Värmland" tryckt över bröstet har Andreas Haraldsson markerat sin närvaro i tävlingen, vissa av deltagarna kallar honom redan för ”Värmland”, ett smeknamn han trivs med.

"Jag tror att Andreas är en väldigt fin och genuin person", konstaterade lagkaptenen för Lag nord Britten Nordström.

Frustrerande för värmlänningen i Robinson: "Jag var jävligt arg"Värmländska muskler i höstens Robinson: ”Gillar att testa mina gränser”

Andreas Haraldsson, 29, upplevde stämningen i laget som jordnära med personer som "är lite värmländska i blodet". Dock imponerade inte lagets lägerbygge på honom: "Det är som att komma från ett fyrstjärnigt hotell, till ett ett-stjärnigt" löd värmlänningens dom.

Andreas Haraldssons fortsatta äventyr i "Robinson" fortsätter i veckan på TV4.

Artikeltaggar

Expedition RobinsonHotellKändisarKarlstadMänskligtResorTävlingarTVTV4Värmlands län

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.