Hoppa till huvudinnehållet

Gyllene Tider till Mariebergsskogen: "En stark längtan"

Publicerad:
Gyllene Tider längtar till sommaren.
Gyllene Tider längtar till sommaren. Foto: Jonas Lindstedt/TT

Till sommaren ger sig Halmstads stolthet Gyllene Tider ut på en omfattande turné.

15 konserter ska det bli, premiären sker i vanlig ordning på gruppens hemmaplan och den 2 augusti kommer bandet till Karlstad och Mariebergsskogen.

”Pandemin förändrade oss alla. Det var tuffa och tomma år. Jag kände en stark längtan att få spela ihop med med mina 70-talskompisar igen. Den brödra-relationen vi har och den kärleken vi möts av från vår publik är magisk och i tider som dessa känns beslutet att fortsätta Gyllene Tider-sagan klockrent. Så det är med stor glädje jag kan meddela att Gyllene Tiders historia inte tog slut för några år sedan som vi alla trodde då. Hux flux så är bandet tillbaka igen. Vi syns nästa sommar!” skriver Per Gessle i ett pressmeddelande till NWT.

Turnén går under namnet "Hux flux" och Gyllene Tider kommer att spela låtar från sin drygt 40-åriga karriär. Turnén avslutas på Ullevi den 5 augusti.

Hebbe Sisters sjunger Sven-Ingvars och Monica Z: ”Sånger vi verkligen älskar”

Artikeltaggar

Anders HerrlinGyllene TiderHalmstadKändisarKärlekKarlstadKonserterMariebergsskogenMats PerssonMusikNöje/KulturPer GesslePremiärerTurnéUllevi

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.