Hoppa till huvudinnehållet

Flera vinnare återvänder till "På spåret"

Publicerad:
Jonatan Unge och Cecilia Düringer. Pressbild.
Jonatan Unge och Cecilia Düringer. Pressbild. Foto: Bo Håkansson

Förra omgångens vinnare Cecilia Düringer och Jonatan Unge återvänder till "På spåret". Det gör även Josefin Johansson och Johar Bendjelloul som tog hem segern 2018.

De tidigare vinnarlagen tävlar i grupp två respektive tre. Efter segern i vintras var Cecilia Düringer osäker på om hon skulle ställa upp igen eftersom hennes medverkan tog så mycket på krafterna.

– Det är ett väldigt stressmoment i livet faktiskt. Jag pratade med Jenny Strömstedt som är veteran i programmet om det där och hon berättade att en av de saker som givit henne verkliga sömnproblem var "På spåret", sade hon då.

Bland årets nybörjarlag finns Marie Agerhäll och Fritte Fritzson, Lena Nordlund och Niklas Källner samt Emma Peters och Christopher Garplind. Återvänder gör bland annat succélaget Jason Diakité och Marcus Samuelsson samt Ina Lundström och Hanna Hellquist som slutade tvåa sist.

Sedan tidigare är det känt att Camilla Läckberg är med och tävlar. Deckardrottningen, som även var med 2006, bildar den här gången lag tillsammans med "Efterlyst"-veteranen Hasse Aro.

"På spåret" är tillbaka 18 november under ledning av Kristian Luuk och Fredrik Lindström.

Fakta: De tävlar i "På spåret"

Fakta: De tävlar i "På spåret"

Grupp 1

Marie Agerhäll och Fritte Fritzson, Lena Nordlund och Niklas Källner samt Ina Lundström och Hanna Hellquist

Grupp 2

Hasse Aro och Camilla Läckberg, Emma Peters och Christopher Garplind samt Cecilia Düringer och Jonatan Unge

Grupp 3

Jason Diakité och Marcus Samuelsson, Marit Bergman och Karin Bojs samt Josefin Johansson och Johar Bendjelloul

Husband

Bo Kaspers Orkester, MOR, Smith & Thell och Benny Anderssons Orkester

Artikeltaggar

Benny AnderssonCamilla LäckbergCecilia DüringerChristopher GarplindEmma PetersFredrik LindströmHanna HellquistHasse AroIna LundströmJenny StrömstedtJohar BendjelloulJonatan UngeJosefin JohanssonKarin BojsKristian LuukLena NordlundMarcus SamuelssonMarie AgerhällMarit BergmanNiklas KällnerNöje/KulturPå spåretPodcastSkådespelareTimbuktu

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.