Hoppa till huvudinnehållet

Sunnanå U vann mot Degerfors i förlängningen

Publicerad:

Det blev en riktigt tajt match när Degerfors tog emot Sunnanå U i division 3 Värmland östra dam i innebandy. Matchen avgjordes först i förlängningen där Sunnanå U var starkast, och segerresultatet blev därmed 8-7 (1-3, 5-2, 1-2, 1-0). Karin Larsson blev matchhjälte för Sunnanå U med sitt mål i förlängningen.

– Vi gjorde en bra match och alla kämpade trots att vi inte hunnit spelat ihop oss tillräckligt. Vi har mycket bra att ta med oss från matchen men även saker att förbättra och jobba på, tyckte Degerfors tränare Ida Gustafsson, efter matchen.

Degerfors tog kommandot i första perioden. Laget inledde målskyttet efter 5.07 genom Angelica Åhlfeldt innan Sunnanå U kvitterade.

Innan perioden var över hade Degerfors tagit ledningen med 3-1. I andra perioden var det i stället Sunnanå U som hade övertaget. Laget vann perioden med 2-5 och ställningen efter två perioder var 5-6.

Degerfors hade greppet över spelet i tredje perioden. Laget vann perioden med 2-1 och ställningen efter tre perioder var 7-7.

I förlängningen tog det 1.27 innan Sunnanå U avgjorde till 7-8. Stor matchhjälte blev Karin Larsson, på pass av Ida Danielsson.

När lagen senast möttes blev det seger för Sunnanå U med 5-3.

Degerfors tar sig an Hertzöga BK i nästa match borta lördag 15 oktober 13.00. Sunnanå U möter Kristinehamn U borta lördag 22 oktober 14.15.

Artikeltaggar

BKI SunnanåDegerfors IBKDivision 3 Värmland östraInnebandyStora vallahallen

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.