Hoppa till huvudinnehållet

TV: Från soffpotatis till hurtbulle – Se hela Emilias svettiga resa

Publicerad:
Emilia Alfredsson och Sandra Johnsson, KMTI, kollar Emilias värden efter att hon som NWT:s soffpotatis gått från att vara just en soffpotatis till att träna flera gånger i veckan och göra en Götaklassiker.
Emilia Alfredsson och Sandra Johnsson, KMTI, kollar Emilias värden efter att hon som NWT:s soffpotatis gått från att vara just en soffpotatis till att träna flera gånger i veckan och göra en Götaklassiker. Foto: Lisa Olaison

Emilia Alfredsson blev rikskänd när hon frivilligt anmälde sig som Värmlands värsta soffpotatis. På bara några månader fick hon professionell hjälp att ändra sina vanor och genomföra fyra tuffa motionslopp, bland annat det leriga Tjurruset i Karlstad.

Här nedanför kan du följa hennes resa – från soffpotatis till hurtbulle.

Del 1: Hälsotestet

Del 2: Löpteknik – Så springer du utan att skada dig

Del 3: Cirkelträningen

Del 4: Tjurruset

Del 5: Sista testerna

Artikeltaggar

Bostad och byggenFamiljFritid och livsstilKarlstadTävlingarTjurrusetVärmlands länVärmlands värsta soffpotatis

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.