Hoppa till huvudinnehållet

Veteran tog ännu en internationell titel

Publicerad:
Håkan Ellwe (vänster) med segerpriset. Till höger syns finalmotståndaren Torsten Hansson.
Håkan Ellwe (vänster) med segerpriset. Till höger syns finalmotståndaren Torsten Hansson. Foto: Privat

Veterantennisspelaren Håkan Ellwe har tagit ännu en internationell titel.

77-åringen från Karlstad och tävlande för Hammarö vann nyligen en turnering i spanska Estepona. I finalen mötte han landsmannen Torsten Hansson och stod som segrare med 4–6, 6–3, 10–7 efter två timmars holmgång i 30-gradig värme.

Triumfen innebar Ellwes nionde ITF-titel i singel.

Artikeltaggar

Håkan EllweTennis

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.