Hoppa till huvudinnehållet

Seger för Kronoparken hemma mot Gunnarskog/Bortan

Publicerad:
Kronoparken United vann mot Gunnarskog/Bortan
Kronoparken United vann mot Gunnarskog/Bortan

Kronoparken vann mot Gunnarskog/Bortan på hemmaplan i första matchen i Kval Div 5 Värmland grupp 2 herr. Segersiffrorna skrevs till 3-0 (3-0).

Gunnarskog/Bortans tränare Stephan Retzman tyckte till om matchen:

– Vi får gratulera Kronoparken till vinsten då de var bättre än oss idag. Sedan lägger ju de grunden till segern i första halvleken då det går lite för fort för oss och det syns att vi är ovana på konstgräs. Vi har ju bara gjort en träning på konstgräs innan den här matchen och det är för lite. Kronoparken är också oerhört gynnade av underlaget, de har ju många snabba och tekniska spelare. Hade vi fått möta de på naturgräs så hade det inte blivit 3-0 till de; det är jag säker på. Kronoparken är klart bättre än oss i den första halvleken dock får de en alldeles för billig straff, men vi bränner fortfarande för mycket målchanser. Viktor är fri med målvakten efter cirka 10 minuter men lyftningen går på vänster sida om målet - där skulle vi tagit ledningen. Den andra halvleken byter vi spelsystem och går upp på 2 forwards och spelet blir mycket bättre, vi kommer högre upp med pressen och vi är lite bättre än de i andra halvleken. Men vi fortsätter bränna lägen. En nick som går precis utanför stolpen i ett ensamt nickläge; nej vi har haft det tuffare med att få in bollen på slutet. Extra beröm till Hannes Svensson och Oskar Hauger. Hoppas nu att vi tar sista chansen och slår Bäckalund på hemmaplan på lördag. På Gunnevi har vi inte förlorat i år än.

Redan i första halvlek tog Kronoparken alltså greppet, och 3-0-ledningen i halvtid stod sig matchen ut efter en mållös andra halvlek.

Matchens äkta hattrick stod Akam Abdullahi för.

Artikeltaggar

FotbollGunnarskog/BortanKlasmossen IPKronoparken United

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.