Hoppa till huvudinnehållet

BIK Karlskoga avgjorde mot Grums i tredje perioden

Publicerad:
Grums IK Hockey förlorade mot BIK Karlskoga Junior
Grums IK Hockey förlorade mot BIK Karlskoga Junior

Matchen mellan hemmalaget Grums och gästande BIK Karlskoga var jämn ända till den tredje perioden. Där avgjorde BIK Karlskoga och vann matchen i J18 Region väst herr i ishockey med 3-1 (0-0, 1-1, 2-0).

BIK Karlskogas tränare Markus Karlsson:

– Ingen välspelad match ifrån vår sida men killarna visar bra lagmoral och offrar sig för vinsten! Vinst är alltid vinst, det tar vi med oss. Bra prestation i vårt boxplay spel. Avgörandet kom med cirka tio minuter kvar där vi snappar upp en lös puck och tar ett handledsskott, som sitter ribba in. Händer bra saker när man tar pucken till mål.

Första perioden blev mållös. Efter 3.03 gjorde BIK Karlskoga 0-1 genom Gustav Estenstad.

Grums kom tillbaka, och gjorde 1-1 genom Isak Hammarstedt efter 19.04 i andra perioden. I tredje perioden gjorde BIK Karlskoga 1-2 efter 10.26 genom Ludwig Sundström. Och med bara 2 kvar satte Anton Edström 1-3.

Grums har tre vinster och två förluster på de senaste fem matcherna, medan BIK Karlskoga har två vinster och tre förluster.

Grums har åtta poäng och BIK Karlskoga har sju poäng efter fem omgångar.

Nästa motstånd för Grums är Örebro Hockey. Lagen möts onsdag 5 oktober 19.00 i Behrn Arena. BIK Karlskoga tar sig an Brynäs hemma torsdag 6 oktober 19.00.

Artikeltaggar

BIK Karlskoga JuniorBillerudhallenGrums IK HockeyIshockeyJ18 Region väst

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.