Torsby vill ha revansch i mötet med Norrstrand

Publicerad:

Torsby spelar på bortaplan mot Norrstrand i division 2 västra Svealand dam i fotboll i dag. Det blir den första matchen efter att sviten på fem raka segrar tog slut senast. Hemmalaget har sex förluster i rad, senaste mot Västanfors med 0-5.

Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för Norrstrand på bortaplan, 2-1.

Torsby är starka på bortaplan, och har fyra segrar på senaste fem bortamatcherna.

Artikeltaggar

Division 2 västra SvealandFotbollKlasmossen IPNorrstrands IFTorsby IF

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare