Formstarka Hertzöga vill förlänga sviten

Publicerad:

I kväll möter Hertzöga Örebro SK FK på bortaplan i division 1 norra Götaland dam i fotboll på Grönpepparparkens IP. Hertzöga har fyra matcher i rad med poäng inför mötet med andraplacerade Örebro SK FK. Örebro SK FK har inför matchen en vinstsvit på fem segrar i rad.

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på hemmaplan för Hertzöga, med 1-0.

Hertzöga är starka på bortaplan, och har fyra segrar på senaste fem bortamatcherna.

Artikeltaggar

Division 1 norra GötalandFotbollGrönpepparparkens IPHertzöga BKÖrebro SK FK

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare