Hoppa till huvudinnehållet

NWT Krim: Värmländske artisten misstänks ha greppat efter vapen

Publicerad:

En värmländsk artist ertappades när han sträckte sig efter ett vapen.

En värmländsk familj fick våldsamt besök av män med koppling till ett kriminellt mc-gäng.

Nya avsnittet av NWT Krim tar upp två uppmärksammade brott från senaste två veckorna – samt om de svårigheter anhöriga möter efter att en familjemedlem blivit mördad.

Den värmländske artisten kommer begäras omhäktad för grovt vapenbrott på fredag, efter att han för drygt två veckor sedan greps av polis när han enligt misstankarna sträckte sig efter en pistol.

– Det här handlar om en artist som är bland de mest framgångsrika i Värmland inom sin genre, säger kriminalreporter Åsa Asplid.

I nya avsnittet av NWT Krim berättar hon mer om polisens bevis mot mannen.

Krimreporter Nicole de Bouczan går igenom ett överfall på en familj i västra Värmland där mannen i huset släpades ut och misshandlades av minst tre gärningsmän.

– Det här ska handla om en helt vanlig familj, som av någon anledning fått besök av personer som enligt mina källor är kopplade till det kriminella mc-gänget Bandidos, säger hon.

Artikeltaggar

BandidosBrott & blåljusKarlstadMisshandelMordPodcastVapenbrottVärmlands län

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.