Fy skäms, Färjestad!

Insändare
PUBLICERAD:
”En stor skämskudde till FBK och valet av låt”, skriver insändarskribenten.
Foto: Lisa Olaison
Läste att jämställdhetsstrategen Marianne Nilsson på Region Värmland har fått kritik och näthat för att hon kritiserat FBK:s val av firarlåt.

Är det någon som ska ha kritik för detta så är det den som är ansvarig för att välja ut en sådan låt. Har den personen inte lärt någonting av det som händer i vårt samhälle, om trafficking och människor som far illa och om gangsterrap som hyllar kriminella handlingar och får unga att bli inspirerade? Säg inte att det bara är musik. Det är mycket mera och mycket värre än så. FBK:s ledning behöver snarast ta ett snack med berörd person och alla andra i organisationen så att myntet faller ner och man börjar begripa vad som är ok och inte ok.

Man säger att man jobbar för att få bort machokulturen från hockeyn. Jaså?! Man säger också att idrotten är, eller ska vara, fostrande. Då borde det märkas. En stor skämskudde till FBK och valet av låt. Jag mår nästan illa när jag hör detta.

Och ni som kritiserar kritiken behöver också använda de fåtal hjärnceller ni har och tänka till hur ointelligent, omogen och felaktig er kritik är. Marianne Nilsson däremot, du kan hålla huvudet rakt och strunta i stollarna som hatar på nätet. De är enbart patetiska.

Roland

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.

REKOMMENDERAT FÖR DIG