Hoppa till huvudinnehållet

Klassiska nattklubben stänger igen verksamheten – har lönsamhetsproblem

Publicerad:
Nattklubben Koriander stänger igen sin verksamhet.
Nattklubben Koriander stänger igen sin verksamhet. Foto: Nira Rodriguez Molin

Nattklubben Koriander stänger igen verksamheten.

Beslutet bygger främst på lönsamhetsproblem, skriver nattklubben på sin Facebooksida.

– Ibland blir det inte som man har tänkt sig, mer än så kan jag inte säga just nu, skriver driftchefen Pontus Karlsson i ett mail till NWT.

Nattklubben Koriander i centrala Karlstad har varit ett givet inslag i stadens natt- och uteliv och hade bara för en kort tid sedan nypremiär för det nya konceptet The room efter ett större renoveringsarbete.

Men nu stänger de alltså igen verksamheten.

”Tyvärr så har vi inte möjligheten att kunna driva vidare denna verksamhet med de förutsättningar som finns för en nattklubb i Karlstad och har därför beslutat att verksamhet ska läggas ner under ordnade former”, skriver Koriander på sin Facebooksida.

Inlägget avslutas med:

”Glädje, kärlek och massa underbara minnen tar vi i stället med oss när vi väljer att blicka framåt emot nya utmaningar”.

– Ibland blir det inte som man har tänkt sig, mer än så kan jag inte säga just nu. Väldigt tråkigt, skriver Pontus Karlsson, driftchef på Koriander, i ett mail till NWT.

Artikeltaggar

KarlstadKorianderNyheterUteliv

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.