Hoppa till huvudinnehållet

Jag vill kunna parkera gratis utanför livsmedelsbutiken

Publicerad:
”Vet ingen annan butik som tar betalt för parkering”, skriver insändarskribenten.
”Vet ingen annan butik som tar betalt för parkering”, skriver insändarskribenten. Foto: Pär Fredin/TT

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.

Åker in på Willys parkering i Karlstad inne i centrum. Registreringsskylten på bilen blir fotograferad. Brukar vara gratis att parkera utanför livsmedelsbutik!

Skyltar med information att ladda upp en app. För att få tillgång till appen var man tvungen att lägga in sitt Visakortnummer. De accepterade inte Swish!

Om man åker in på parkering, inte har mobiltelefon eller möjlighet att ladda upp en av alla dessa appar och åker ut igen, då blir man fotograferad när man åker ut och blir debiterad. Helt sanslöst! Vet ingen annan butik som tar betalt för parkering. Ni har förlorat tre kunder som har ett stort kontaktnät! Så kan det gå! Nästa fas är väl att ta betalt vid entrén när man ska gå in och handla kanske?

Britt

***

SVAR DIREKT: Vi erbjuder alla våra kunder fri parkering

Hej Britt! Tyvärr verkar det som om det blivit ett missförstånd här. Vi erbjuder alla våra kunder fri parkering när de handlar (en och en halv timme), genom att du som kund registrerar din bils registreringsnummer i butiken. Information om detta finns på skyltar vid parkeringen. För övriga besökare gäller de parkeringsregler som markägaren satt upp. Är det så att du fått en parkeringsavgift skickad till dig så ta kontakt mer personalen i butiken så ser vi till att lösa det på bästa sätt!

Willys

Artikeltaggar

InsändareKarlstadWillys