Inför krav på solceller vid all nybyggnation i Karlstad

Insändare
PUBLICERAD:
”Bra för miljön, bra för plånboken, grym PR för Karlstad”, skriver insändarskribenten.
Foto: NWT Arkiv
Sola skiner alltid i Karlstad, det är rekordhöga elpriser och Karlstad växer. Är det bara jag som ser en möjlighet för Karlstad att sticka ut rejält både nationellt och internationellt genom att införa krav på solceller vid all nybyggnation?

Det vill säga, för att få bygglov krävs att solceller också skall installeras. Bra för miljön, bra för plånboken, grym PR för Karlstad som har chansen att profilera sig ännu mer som Solstaden och som en grön stad.

Valfri politiker får gärna ta min idé och lägga fram som ett förslag.

Solaenergin

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.