Hoppa till huvudinnehållet

Radioturné för Världens Barn kommer till Värmland – dessa kändisar kommer

Publicerad:
Farah Abadi och Magnus Uggla programleder nya radioprogrammet P4 för Världens Barn och kommer den 4 oktober till Säffle.
Farah Abadi och Magnus Uggla programleder nya radioprogrammet P4 för Världens Barn och kommer den 4 oktober till Säffle. Foto: Mattias Ahlm

Mellan 3-7 oktober åker programledarna Magnus Uggla och Farah Abadi på turné till tio olika orter till förmån för Radiohjälpens insamling för världens barn. De kommer att ta del av hur svenskarna engagerar sig för barns rätt till hälsa, skolgång och trygghet genom att söka upp både kända och okända människor.

Det nya radioprogrammet heter P4 för Världens Barn och turnén kommer att gå till orterna: Sandviken, Ludvika, Örebro, Säffle, Varberg, Landskrona, Markaryd, Vetlanda, Linköping och Stockholm.

– Jag tycker det är så tokigt och helt underbart att vi ska köra runt i Sverige och verkligen få hälsa på alla eldsjälar som engagerar sig för Världens Barn, skriver Farah Abadi, programledare, i ett pressmeddelande.

Turnéplan och sändningstid i P4

3 oktober:

Sandviken kl. 11-12, Göranssons Arena

Ludvika kl. 17-18.43, Garvarns torg

4 oktober:

Örebro kl. 11-12, Karolinska gymnasiet

Säffle kl. 17-18.43 Medborgarhuset

5 oktober:

Varberg kl. 11-12, Brukstorget

Landskrona kl. 17-18.43, Torget/Kasernplan

6 oktober:

Markaryd/Strömsnäsbruk kl. 11-12, Ljunggrensgatan 1 Idrottsplats

Vetlanda kl. 17-18.43, Erikshjälpen Second Hand, Brudabäcksvägen 3

7 oktober:

Linköping kl. 11-12, Universitetet, Campus Valla

Stockholm/Hägersten kl. 17-20, Hägerstenshamnens skola

Artikeltaggar

Magnus UgglaNöje/KulturRadioSäffleVärldens Barn

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.