Gustav Leander och Kåre Liljebjörn fixade Skattkärrs vändning

Publicerad:
Hammarö FK förlorade mot Skattkärrs IF

Hemmalaget Hammarö hade greppet i halvtid och ledde med 1-0 i division 5 Värmland östra herr i fotboll. Men Skattkärr vände på matchen och vann till slut med 2-1.

– Vi hade varsin halvlek. Vi startade bäst och kontrollerade första halvlek. Vi skapade inte så många chanser dock! I andra kom Skattkärr tillbaka och de tog vara på sina chanser och avgjorde i slutminutrarna, kommenterade Hammarös tränare Anders Larsson efter matchen.

Skattkärrs målskyttar var Gustav Leander och Kåre Liljebjörn, medan Victor Wiklund gjorde målet för Hammarö.

Hammarö har en vinst, en oavgjord och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Skattkärr har två vinster, en oavgjord och två förluster. Det här var Hammarös tredje uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Skattkärrs fjärde uddamålsseger.

Resultaten i sista omgången betyder att Hammarö slutar på nionde plats i tabellen, och Skattkärr på femte plats.

Artikeltaggar

Division 5 Värmland östraFotbollHammarö FKMörmons IPSkattkärrs IF

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare